THE LAKESIDE 179 HANGZHOU

Before entering the restaurant, a corridor with lattice wooden feature wall creates a secluded sense of arrival, exuding a contrasting yet tuneful sensory experience, as through the guests are voyaging amongst the glistering water. Entering the room, the simplification of lattice shapes net not only divides the space into various layers, but also integrated into the design narrative. The careful selection of timber, marble floor and the metal finishes for the lighting contribute to the unique texture of the space. The turquoise colour of ceramic tiles wall artfully distinguishes the kitchen area from the dining space. The metal lattice of net that mimic the fishing net thread throughout the restaurant ceiling. Together with the various styles of ceiling lamps, and the customised leather furniture, the dining space is indulged in a rustic yet refined ambience.